TERÀPIES

dona’t la cura que necessites

TERÀPIA MANUAL INTEGRATIVA

Sessió completa totalment personalitzada que inclou diferents tècniques de massatge, aromes, teràpia floral, energètica i sonora.

 

56€ sessió de 2h.

MASSATGE AYURVEDA

Massatge complet a cos sencer basat en la tècnica ayurvèdica abhyanga o massatge desintoxicant. Aplicació d’oli medicat segons la medicina tradicional de la India i olis essencials.

 

48€ sessió de 1,5h

REFLEXOLOGIA PODAL

Tècnica milenaria de massatge als peus indicada per el tractament de diverses malalties i desordres de salut. Ens els peus es troben multitud de zones i punts reflexes que corresponen amb els òrgans interns i sistemes funcionals del cos humà. Des de la reflexologia es pot incidir en la sanació d’enfermetats d’una manera pasiva i indirecte, permetent al pacient rebre el tractament amb el mínim de dolor.

 

36€ sessió d’1h

TERÀPIA FLORAL

La teràpia floral consisteix en l’ús de les esencies per restablir l’equilibri emocional i energètic del pacient. Ajuda a corregir patrons mentales i bloquejos que li impedeixen viure en benestar intern. Tractament amb les essencies florals del Dr Bach i altres flors de l’entorn.

25€ sessió de 30-45 min

SONOTERÀPIA

Una branca de la musicoteràpia receptiva que es basa en l’ús del so i la vibració com a eina d’introspecció i sanació energètica de traumes i processos interns de bloqueig. S’usen instruments musicals amb sonoritats arcaiques i la veu.

40€ sessió d’1h

LECTURA DE CARTA ASTRAL

Ofereixo una lectura bàsica de la carta astral, una interpretació dels aspectes principals de la carta per ajudar-te a resoldre dubtes de tu mateix/a i a entendre els processos interns com a font d’autoconeixement i possibilitats de creixement personal. 

Amb la lectura podem entendre perquè ens trobem en certes problemàtiques a la vida i com podem donar-los un gir i afavorir al nostre benestar. 

 

20€ sessió d’1h

    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon