TALLER ELS SENTIRS DEL BOSC

endinsa’t a l’entorn natural

EN QUÈ CONSISTEIX EL TALLER?

Consisteix en un taller totalment experimental per fer una immersió en l’entorn natural que ens envolta, els nostres boscos, prats, muntanyes, pedres, arbres, animals i plantes.

Es basa en la oportunitat d’endinsar-nos al bosc des d’una actitud d’escolta i de respecte a la seva dinàmica natural per alterar el més mínim el seu equilibri propi.

Des d’aquesta mirada podem rescatar aspectes i successos que estan en constant desenvolupament a l’hàbitat en qüestió: animals en ruta, els diferents cicles de les plantes, els colors del paisatge… aprendre a sentir-nos dins un ecosistema viu i ple de riquesa, un funcionament intern al que podem accedir amb una actitud de calma i ens pot aportar la possibilitat d’escoltar-nos a nosaltres mateixos com a part del mateix sistema.

Poder retrobar-nos amb la nostra pròpia naturalesa, fent-nos de mirall amb el bosc, buscant els silencis per escoltar els sons genuins de l’entorn i obsercar els elements simbòlics que ens guien pel camí.

Aquesta activitat té el potencial de transformar-nos, i de voltejar-nos la mirada cap a nosaltres mateixes, avaluar-nos i percebre els paral·lelismes de la natura amb la nostra existència.

QUÈ NECESSITES?  

És un taller adreçat a tothom que tingui interès en experimentar-se a ell mateix des d’una búsqueda de connexió amb la natura.

El 100% del taller es desenvolupa en l’entorn natural, cal que vagis amb la indumentaria i calçat adeqüat.

Pots portar llibreta i llapis per prendre notes, una màrfega lleugera o coixí per poder seure al terra més comodament i aigua per beure, la resta ho proveeix la mateixa natura. 

DURADA

El taller té una durada de 4 hores dues a terme en un matí o una tarda. 

PREU I INDICACIONS

El preu de l’activitat és de 15€ (10€ soci/es de la Xarxa Terra Viva)

Cal inscrure’s prèviament per reservar la teva plaça.

L’activitat és grupal amb un aforament màxim de 10 persones.

La localització del taller es decidirà en relació a l’interès de cada grup.