CURS COMPLET DE REFLEXOLOGIA PODAL

la lectura de l’ànima

EN QUÈ CONSISTEIX EL CURS?

Curs en el que aprendràs la tècnica manual de Reflexologia podal, un tipus de teràpia indicada per tractar qualsevol desordre de salut mitjançant diferents pressions i moviments als peus.

S’anomena reflexologia perquè tal com la paraula indica, en els peus podem trobar zones reflexes associades a altres organs i funcions orgàniques del cos, la qual cosa facilita el tractament en molts casos en que les zones afectades per la malaltia o el desequilibri són extremadament sensibles al tacte o a la manipulació directa. 

En aquest curs aprendràs a coneixer en profunditat la tècnica i les seves aplicacions en el camp terapèutic des d’una mirada holística, o sigui, considerant l’organisme com un sistema dinàmic que manté una interrelació constant entre les seves parts. 

El curs és ideal per terapeutes, professionals de la salut i per persones que sentin interès en aprofundir en una tècnica que vé utilitzant-se des de l’antiguitat per intervenir en la millora de la salut del cos, de la ment i de l’esperit.

TEMARI

1. HISTÒRIA I CONTEXT ACTUAL DE LA REFLEXOLOGIA PODAL

2. PRINCIPIS BÀSICS DE LA TERÀPIA REFLEXOLÒGICA​

3. APLICACIONS DEL MASSATGE REFLEXOLÒGIC​

4.L’ESTUDI DEL PEU

  • ANATOMIA, CARTOGRAFIA I CORRESPONDENCIES AMB LES FUNCIONS ORGÀNIQUES

5. TÈCNICA DEL MASSATGE

  • MANIOBRES, SEQÜÈNCIES I SETTING

6. EXEMPLES DE TRACTAMENTS

DURADA

El curs té una durada de 40 hores lectives repartides en classes presencials durant 4 caps de setmana (dissabtes mati i tarda 9,30h-13,30h i 15,30h-18,30h i diumenges matí 9,30h-12,30h) en setmanes consecutives o quinzenals.

PREU I INDICACIONS

El preu del curs és de 310€.

El preu inclou les 40h de classes presencials + dossier de material didàctic (en pdf) + Diploma de compliment de la formació.

Forma de pagament 1: pagament d’una sola quota de 300€ en el moment de la inscripció (-10€ de descompte).

Forma de pagament 2: pagament en dues quotes, primera de 150€ en el moment de la inscripció, i segona de 160€ el primer dia de classe.

El cost referent a la inscripció cal abonar-lo via transferencia bancaria o bizum una vegada ser admesa.

En la forma del pagament 2, el segon pagament de 160€ es pot abonar en efectiu el primer dia de classe.