ESPAIS D'EXPRESSIÓ INTERNA DE LA VEU

De totes les veus, les úniques verdaderes, són les que neixen en el cor.

QUÈ SON ELS EEIV?

Alguna vegada has pensat que la veu és un reflex del teu estat intern, i que a través d’ella pots transformar el teu interior?
Els EEIV són tallers on explorem les possibilitats de la veu com a eina d’expressió, de cant i de treball intern.

Els Espais d’Expressió Interna de la Veu s’ofereixen com un espai pràctic d’experimentació de les possibilitats de la Veu, com a eina transformadora i d’autoconeixement. La idea és guanyar consciencia d’aquesta capacitat que tots tenim i reconeixer-la en tots els seus sentits, com a eina comunicativa, reveladora, creativa i de sanació. 

QUI POT PARTICIPAR DELS EEIV?

Els EEIV són espais adreçats a totes aquelles persones que tinguin interés en aprofundir amb les capacitats d’aprenentatge de sí mateixes, mitjançant la propia veu.
No es necessari tenir cap tipus d’experiencia prèvia en treball vocal.

L’únic requisit que cal tenir per participar dels EEIV és tenir la voluntat d’obrir-se a l’escolta interna i personal de la veu, i en conseqüència, fer d’aquesta una eina pel creixement interior.

QUINS ASPECTES ES TREBALLEN?

Durant els tallers treballem amb una metodología sensorial, d’escolta als sentirs i de com establim relació amb ells, així explorem les diferents formes de manifestació a través de la veu. Per això, durant el treball van apareixent transversalment alguns aspectes que ens guien cap als nostres procesos interns i ens ajuden a conduir-nos cap a nosaltres mateixes

LA RESPIRACIÓ
La respiració és un dels recursos principals per treballar la veu i els seus potencials. Aprendrem a reconeixer la nostra respiració i a optimitzar-la per un millor treball vocal. Entendrem la conexió respiració-veu. 

L’EMOCIÓ
La mirada de les emocions a través de la Veu ens permet accedir a nous espais interns i reconeixer nous aspectes de nosaltres mateixos. Treballarem en totes aquelles emocions que ens surten com a resultat del treball, ixí com emocions que personalment ens bloquejen o ens incapaciten en aspectes de la nostra vida, mitjançant processos de reconeixement, acceptació i integració.

LA CONNEXIÓ
Usar la veu com a eina de projecció del nostre món intern, ens apropa a un sentiment de pertinença amb el Tot, amb el Ser essencial que som i del que formem part. Crearem espais per retrobar-nos amb la calma i la pau interna, on recobrar la connexió amb l’essència propia a través de la veu i el so.

EL COS I EL MOVIMENT
La veu és la conseqüència d’una mecánica corporal. Desvelarem els secrets de les relacions entre el nostre cos, tensions i bloquejos físics i la nostra veu. Optimitzarem el cos com a instrument per l’expressió. 

LA RELACIÓ
Treballar en grup obra un espai per a l’intercanvi, la relació, la capacitat de donar i rebre s’expandeix. Apareix la possibilitat de compartir-nos i poder acompanyar-nos des d’un espai
d’escolta, ens permet sentir-nos part d’un col·lectiu i crèixer a través dels aprenentatges propis i dels companys d’experimentació.
Crear un marc de confiança i recepció dels procesos interns, ens ajuda a deixar-nos anar i sentir-nos acollits per afrontar les nostres pors i inseguretats que poden sorgir en el procés de creixement interior.

LA MÚSICA

La veu ens pot servir per conectar amb el so i la música i explora-nos des d’altres possibilitats creatives. Treballarem l’escolta, la diversió, el joc, la confiança, l’expressió, la vivencia, el compartir i el re-crear-nos a través de la musicalitat que tots portem dins.

DURADA

La durada basica d’un taller d’EEIV és de 2 hores.

PREU I INDICACIONS

El cost total del taller és de 150€ + Desplaçament (grups menors de 10 persones, 15 euros per persona.) Màxim de 10 persones.