IOGA

habita el teu cos

El ioga és un concepte sànscrit que significa “unió”,  és des d’aquesta premisa que s’ha convertit des de temps immemorials en una disciplina, avui ja practicada a tot el món, per el bon rendiment de les funcions metabòliques de l’organisme i pel bon manteniment de la salut del cos i de la ment.

Avui en dia es conèixen varietat de modalitats en la pràctica del ioga, però més enllà de l’assoliment de postures que es fan amb el cos físic, el ioga ens permet aprofundir en un espai intern i íntim de reconeixement de les nostres capacitats anímiques i espirituals.

Oferim classes de ioga restauratiu, una metodologia basada en el retrobament de l’equilibri físic i mental a base d’exercicis practicats amb calma i consciència, on podem escoltar cada moviment intern i treballar-lo en profunditat des de la respiració.

CLASSES PRESENCIALS

Classe setmanal i presencial de ioga orientada al desenvolupament d'una major consciència corporal i a l'optimització de les capacitats físiques des de la metodologia del Iyengar yoga i la reestructuració del cos. Adaptació per tots els nivells.

DIVENDRES 10h-11,30h / 18,30h-20h

QUOTA MENSUAL 35€ (1 classe setmanal) / CLASSE SOLTA 15€

SALA DEL C/ÀNGEL GUIMERÀ, 46 PRAL. 2ª MANRESA 

CLASSES GRAVADES

Paquet de 12 classes de ioga restauratiu gravades 1h 15min de durada cadascuna amb relaxació, música, treball postural, respiració, pranayama i meditació.

SÚPER OFERTA!

ÚNICA QUOTA DE 20€ (amb accés a tots els videos)

    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
      Calculate Shipping
      Apply Coupon